Waddensteak gemarineerd

De steak is extra mals doordat het vlees gerijpt wordt. Rijpen houdt in dat het vlees na slachting gedurende een aantal weken rust in de verpakking.

Waddenrundvlees is heerlijk rundvlees uit het Waddengebied. De koeien van de melkveehouders lopen tenminste het gehele weideseizoen buiten, dat wil zeggen minimaal 120 dagen van het jaar en tenminste zes uur per dag. Koeien in de wei zijn, zoals gezegd niet alleen gezellig maar het leidt ook tot minder uitstoot van ammoniak en methaan en het levert gezonde en blije koeien op. Het zogenaamde Waddengebied waar de koeien van het Waddenrundvlees grazen bestaat uit de Waddeneilanden en het gebied vijfentwintig kilometer landinwaarts vanuit de Waddenkust in Nederland.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    rundvlees (95%), plantaardige olie, zout, suiker, kruiden & specerijen, gistextract, kleurstof (paprika extract), natuurlijke aroma, maltodextrine, aardappelzetmeel, gehydrolyseerd soja eiwit (SOJA), gebrande suikerstroop, rundvleesextract, rookaroma, uienpoeder, tomatenpoeder.

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Genietmoment

    Heerlijk bij gebakken aardappeltjes.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Regionaal bij de Albert Heijn winkels in het Noorden (grens Apeldoorn).

Wadden Entrecote