Tartaar

Het tartaar van Weidenaar wordt van uiterst mager vlees gemaakt. Het tartaar bestaat voor 90% uit puur rundvlees en 10% rundervet. Al het rundvlees van Weidenaar is ook verkrijgbaar in biologisch vlees. Het biologisch rundvlees van Weidenaar is afkomstig uit Ierland.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees (96%), voedingszuur(E325, E330), anti-oxidant(E331(III), E300, E301), kleurstof(paprika extract), stabilisator(E415), azijn. *E = door EG (Europese Gemeenschap) goedgekeurde hulpstoffen.

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Genietmoment

    Lekker opbakken bij de aardappelschijfjes.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Verkrijgbaar onder private label en de biologische variant onder het Weidenaar merk.

Biologisch van Weidenaar