Fijnproevertjes Friese droge worst

De fijnproevertjes; altijd je favoriet aan tafel, onderweg of met vrienden. De bolletjes droge worst zijn een absolute smaakmaker voor bij de borrel, een 'flauwbyt' voor onderweg, een picknick of als aanvulling op jouw tapas feestje met vrienden.

De Fijnproevertjes zijn verkrijgbaar in Groninger, Drentse en Friese droge worst smaken. Uniek; de droge worst bolletjes zijn zonder velletje dus ook zeer geschikt voor kinderen.

## Friese droge worst variant

De Friese droge worsten worden op ambachtelijke wijze gerookt met eikenhout en turf. De derde generatie gebruikt nog steeds 'pake' (opa) zijn geheim. Een worst met dezelfde smaak van vroeger maar met een moderne uitstraling.

Product Informatie

 • Ingrediënten

  Varkensvlees (77%), varkensseparatorvlees (19%), zout, dextrose, kruiden & specerijen, suiker, stabilisator(E450(I)), anti-oxidant(E300), rook, conserveermiddel(E250). *E = door EG (Europese Gemeenschap) goedgekeurde hulpstoffen.

 • Bewaartip

  Na aankoop bewaren bij 12-20 graden. Na openen van de verpakking beperkt houdbaar.

 • Gebruiktip

  Na openen van de verpakking even laten luchten voordat je de Fijnproevertjes serveert.

 • Genietmoment

  > Echte fijnproevers serveren de Fijnproevertjes op 20 graden.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Poiesz Supermarkten private label. Onder Weidenaar merk bij de Spar Supermarkten en de Albert Heijn winkels in het Noorden. Wil jij de Fijnproevertjes in jouw winkel? Neem dan contact op met Wini Weidenaar via 06-12362259.