Faya

De hééétste drogeworst van Nederland: Faya! Samen met Peter Brandsz en Maurice Moll zijn we op onderzoek uitgegaan naar de beste en lekkerste ingrediënten voor een pittige worst. Maurice, expert in lekker eten en gek op pittig, heeft verschillende samples aan vrienden, kennissen en bekenden laten proeven met name afkomstig van de eilanden Curaçao en Aruba. De keuken van de 'voorheen' Antilliaanse eilanden zijn wel wat gewend dus bereid je voor op deze heerlijke pittige drogeworst!

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Varkensvlees (76%), varkensseparatorvlees (19%), kruiden & specerijen, zout, paprikapoeder, dextrose, suiker, stabilisator (E450(I)), anti-oxidant (E300), conserveermiddel (E250, E252), knoflookgranulaat.

  • Bewaartip

    Na openen uit de verpakking halen en ophangen in een droge kast of kelder (beperkt houdbaar).

  • Gebruiktip

    Velletje om de worst is geschikt voor consumptie! Snij de droge worst in dunne plakjes want het is immers de heetste van Nederland!

  • Genietmoment

    Snij dunne plakjes worst voor door de salade om deze iets meer pit te geven.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Binnenkort verkrijgbaar bij Sligro Foodgroup en de Allochtone groothandels. Wilt u deze bijzondere worst ook in uw assortiment neem dan contact op met Jouke Jongsma 06 22 43 86 69.

Biologische Peper Paprika droge worst