Vanaf december weidenaar.frl live

Op basis van diverse criteria selecteert een introductieteam van .frl uit de groep van inzenders 100 pioniers. De eerste pioniers zijn inmiddels aangewezen. Naast ons zijn dat Fryslan.frl (met en zonder dakje), Omropfryslan.nl (met en zonder dakje) en Regts.frl.

De selectie van de pioniers is overigens nog niet afgerond. Alle aanvragen worden zorgvuldig bekeken en het is dus goed mogelijk dat bedrijven die zich al hebben aangemeld nog als potentiële pionier worden benaderd in de komende periode. Ook de mogelijkheid tot aanmelding als pionier op .frl bestaat ook nog steeds. Dat kan tot 31 oktober 2014, via www.nic.frl. Grote en kleine bedrijven, lokaal en internationaal zijn van harte welkom.

Bij de selectie wordt door het introductieteam zoals gezegd gekeken naar verschillende aspecten.
Bezoekersaantallen van de huidige website zijn een factor en verder zoeken de initiatiefnemers bedrijven met ‘een verhaal’. Maar, het meest belangrijk is de bereidheid van pioniers om ook daadwerkelijk een website te bouwen op .frl. Ook streeft .frl naar een brede diversiteit qua branches.

In verband met de overweldigende belangstelling bekijkt de organisatie op dit moment de mogelijkheid om in de eerste fase toch meer Friese ondernemers live te laten gaan als pionier op .frl. De laatste ontwikkelingen worden gecommuniceerd via de Facebookpagina van .frl .

frl-rood-groot
blog comments powered by Disqus