Grillworst met Riperkrite Tsiis van de worstmakers van Weidenaar

De productontwikkelaars van Weidenaar zijn continu bezig met het ontwikkelen van bijzondere producten met unieke smaken. De Riperkrite Tsiis heeft een uitgesproken en unieke smaak die past bij het vlees van de grillworst.

weidenaar-riperkrite-poiez-tmb-640

“Wij zijn ontzettend blij dat familiebedrijf Weidenaar bij ons is gekomen om samen dit product te ontwikkelen. Het biedt een kans om onze kaas op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen bij een bredere doelgroep. Zo kunnen we elkaar, als Friese bedrijven, helpen en inspireren” aldus Hendrika de Jong van Kaasboerderij De Deelen.

“De smaak van de Riperkrite Tsiis heeft echt een toegevoegde waarde voor de Grillworst, het krijgt een lekker kruidige en romige smaak. Daarnaast vind ik het extra speciaal dat we samen met een ander Fries familiebedrijf producten ontwikkelen en daadwerkelijk op de markt brengen. Poiesz geeft ons in dit geval de kans om gelijk alle Friezen in aanraking te laten komen met de Riperkrite Grillworst. Prachtig toch?” aldus Lieuwe Weidenaar directeur van Familiebedrijf Weidenaar.

De Riperkrite Grillworst wordt verkocht met het Weidenaar merk dat gepaard gaat met een etiket van kaasboerderij De Deelen zogenaamde duo-branding. Vanaf 20 april is de Riperkrite Grillworst verkrijgbaar bij Poiesz! Een unieke smaakbeleving van het Friese.

weidenaar-grillworstriper-tmb-640
blog comments powered by Disqus