Waddengehakt

Het Wadden gehakt is puur rund en zonder kruiden! Waddenrundvlees is heerlijk rundvlees uit het Waddengebied. De koeien van de melkveehouders lopen tenminste het gehele weideseizoen buiten, dat wil zeggen minimaal 120 dagen van het jaar en tenminste zes uur per dag. Koeien in de wei zijn, zoals gezegd niet alleen gezellig maar het leidt ook tot minder uitstoot van ammoniak en methaan en het levert gezonde en blije koeien op. Het zogenaamde Waddengebied waar de koeien van het Waddenrundvlees grazen bestaat uit de Waddeneilanden en het gebied vijfentwintig kilometer landinwaarts vanuit de Waddenkust in Nederland. (link

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Gebruiktip

    Na aanbreken van de verpakking 1 dag houdbaar bij maximale temperatuur van 4 graden.

  • Genietmoment

    Geschikt voor Nasi, Pasta of gewoon een lekkere gehaktbal.

In de winkel als

  • VolgendeGekruid half om half gehakt
  • VorigeBiologische Knoflook droge worst

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Regionaal bij de Albert Heijn winkels in het Noorden (grens Apeldoorn).