Waddenburger

Waddenburger

Deze hamburger is van puur rundvlees gemaakt, mager maar toch lekker en al pittig gekruid!

Waddenrundvlees is heerlijk rundvlees uit het Waddengebied. De koeien van de melkveehouders lopen tenminste het gehele weideseizoen buiten, dat wil zeggen minimaal 120 dagen van het jaar en tenminste zes uur per dag. Koeien in de wei zijn, zoals gezegd niet alleen gezellig maar het leidt ook tot minder uitstoot van ammoniak en methaan en het levert gezonde en blije koeien op.

Het zogenaamde Waddengebied waar de koeien van het Waddenrundvlees grazen bestaat uit de Waddeneilanden en het gebied vijfentwintig kilometer landinwaarts vanuit de Waddenkust in Nederland.

Klik hier voor meer informatie over het Waddenrundvlees.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees (97%), zout, voedingszuur(E331), anti-oxidant(E301), kruiden & specerijen, maltodextrine, groenten, dextrose, zonnebloemolie, aardappelzetmeel. *E = door EG (Europese Gemeenschap) goedgekeurde hulpstoffen.

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Bereiding

    Verhit de boter en of olie. Bak de
    burger in 5-7 minuten gaar.
    Keer het vlees regelmatig.

  • Genietmoment

    Een heerlijke hamburger tussen een broodje met verse ui, curry en mayonaise

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Poiesz Supermarkten en regionaal bij de Albert Heijn winkels in het Noorden (grens Apeldoorn).
De Waddenburger is ook verkrijgbaar voor horeca gelegenheden via Sligro en Kooyman groothandel.