Waddenburger
Waddenburger
Deze hamburger is van puur rundvlees gemaakt, mager maar toch lekker en al pittig gekruid!
Waddenrundvlees is heerlijk rundvlees uit het Waddengebied. De koeien van de melkveehouders lopen tenminste het gehele weideseizoen buiten, dat wil zeggen minimaal 120 dagen van het jaar en tenminste zes uur per dag. Koeien in de wei zijn, zoals gezegd niet alleen gezellig maar het leidt ook tot minder uitstoot van ammoniak en methaan en het levert gezonde en blije koeien op.
Het zogenaamde Waddengebied waar de koeien van het Waddenrundvlees grazen bestaat uit de Waddeneilanden en het gebied vijfentwintig kilometer landinwaarts vanuit de Waddenkust in Nederland.
Product Informatie
-
Ingrediënten
Rundvlees (97%), zout, voedingszuur(E331), anti-oxidant(E301), kruiden & specerijen, maltodextrine, groenten, dextrose, zonnebloemolie, aardappelzetmeel. *E = door EG (Europese Gemeenschap) goedgekeurde hulpstoffen.
-
Bewaartip
Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.
-
Bereiding
Verhit de boter en of olie. Bak de
burger in 5-7 minuten gaar.
Keer het vlees regelmatig. -
Genietmoment
Een heerlijke hamburger tussen een broodje met verse ui, curry en mayonaise
In de winkel als

Goed om te weten
Verkrijgbaar bij
Poiesz Supermarkten en regionaal bij de Albert Heijn winkels in het Noorden (grens Apeldoorn).
De Waddenburger is ook verkrijgbaar voor horeca gelegenheden via Sligro en Kooyman groothandel.