Wadden saucijzen

Een heerlijk worstje van mager rundvlees uit de de streek! Deze saucijzen worden gemaakt van Waddenrundvlees.

Waddenrundvlees is heerlijk rundvlees uit het Waddengebied. De koeien van de melkveehouders lopen tenminste het gehele weideseizoen buiten, dat wil zeggen minimaal 120 dagen van het jaar en tenminste zes uur per dag. Koeien in de wei zijn, zoals gezegd niet alleen gezellig maar het leidt ook tot minder uitstoot van ammoniak en methaan en het levert gezonde en blije koeien op.

Het zogenaamde Waddengebied waar de koeien van het Waddenrundvlees grazen bestaat uit de Waddeneilanden en het gebied vijfentwintig kilometer landinwaarts vanuit de Waddenkust in Nederland.

Klik hier voor meer informatie over het Waddenrundvlees.

Product Informatie

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Bereiding

    Verhit de boter en of olie. Bak de
    saucijs in 8-10 minuten gaar.

    Het worstje regelmatig keren maar let op niet keren door er in te prikken met een vork dan loopt het vleesvocht eruit.

  • Genietmoment

    Lekker bij de stamppot, bij de
    aardappelen maar ook koud erg lekker op
    brood.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Regionaal bij de Albert Heijn winkels in het Noorden (grens Apeldoorn).