Tartaar

Tartaar

Het tartaar van Weidenaar wordt van uiterst mager vlees gemaakt. Het tartaar bestaat voor 90% uit puur rundvlees en 10% rundervet. Al het rundvlees van Weidenaar is ook verkrijgbaar in biologisch vlees. Het biologisch rundvlees van Weidenaar is afkomstig uit Ierland.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees (96%), voedingszuur(E325, E330), anti-oxidant(E331(III), E300, E301), kleurstof(paprika extract), stabilisator(E415), azijn. *E = door EG (Europese Gemeenschap) goedgekeurde hulpstoffen.

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Bereidingswijze

    Verhit boter of olie in de koekenpan. Bak het product in circa 6 minuten gaar en bruin. Regelmatig keren.

  • Genietmoment

    Lekker opbakken bij de aardappelschijfjes.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Alleen verkrijgbaar onder private label.