Kogel biefstuk

Kogel biefstuk

Al het rundvlees van Weidenaar is ook verkrijgbaar in biologisch vlees. Het biologisch rundvlees van Weidenaar is afkomstig uit Ierland.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees (93%), kruidenboter (7%) (SELDERIJ, MOSTERD, MELK)(roomboter (76%), water, zout, dextrose, rijstebloem, raapzaadolie, uienpoeder, kruiden, knoflookpoeder, wortel, mosterdzaad (MOSTERD), selderij (SELDERIJ).

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Gebruiktip

    Lekker bij gebakken aardappelschijfjes en verse groente.

  • Bereidingswijze

    Boter licht laten bruinen. Temperatuur verhogen en vlees aan beide kanten maximaal 3 minuten aanbraden. Neem de pan van de warmtebron en laat het vlees ca. 2 minuten rusten.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Alleen verkrijgbaar onder private label.

Product Recepten

Biefstuk met peper en tijm