Hollands biefstuk

Hollands biefstuk

Al het rundvlees van Weidenaar is ook verkrijgbaar in biologisch vlees. Het biologisch rundvlees van Weidenaar is afkomstig uit Ierland.

Product Informatie

  • Ingrediënten

    Rundvlees. Kruidenboter; (roomboter (70%), plantaardige olie (30%), water, knoflook, specerijen, zout, ui, mosterd, selderij, spinazie, wortel).

  • Bewaartip

    Gekoeld bewaren bij een maximale temperatuur van 4 graden.

  • Gebruiktip

    Heerlijk met peper en tijm bij de gebakken aardappeltjes.

  • Bereidingswijze

    Boter licht laten bruinen. Temperatuur verhogen en vlees aan beide kanten maximaal 3 minuten aanbraden. Neem de pan van de warmtebron en laat het vlees ca. 2 minuten rusten.

In de winkel als

Goed om te weten

Verkrijgbaar bij

Alleen verkrijgbaar onder private label.

Product Recepten

Biefstuk met peper en tijm