Waddenrundvlees entrecôte met champignonkruidensaus

Recept omschrijving

Reitse Spanninga heeft voor Poiesz een heerlijk recept van de Waddenentrecote gemaakt!

Wat moet je doen?

Wat heb je nodig?

4 Personen

4 Waddenrundvlees entrecôtes
4 bosuitjes
1 eetlepel peterselie, rozemarijn en bieslook (schaaltjes à 20/30 gram
1 bakje à 250 gram Poiesz witte champignons
1 zakje à 100 gram Poiesz kropsla mix
1 zak à 450 gram Lekker Makkelijk mini krieltjes
Qualino pijnboompitjes (bakje à 25 gram
Amelander honing/mosterd dressing (flesje à 250 ml
1 eetlepel Maggi vloeibare jus (flacon à 195 ml
½ pakje Campina room culinair (pakje à 200 ml
Croma vloeibaar bakken en braden (fles à 450 ml
Bertolli olijfolie voor bakken (fles à 500 ml
Verstegen zout en 4-seizoenen peper

  • VorigeEntrecote met stevige mosterdsaus
  • VolgendeTomaat & Droge worst van de bakplaat