Meer informatie

Als u geen tijd heeft om de mosterdgelei te maken kunt u ook gebruik maken van een dikkere mosterd, bijvoorbeeld van Oliehoorn.

Recept Omschrijving

Met deze vrolijke droge worst lolly's steel je de show en het is ook nog eens heel erg lekker!

Tip: Ook lekker met mosterd van Oliehoorn.

Wat moet je doen?

  1. Laat de bouillon met de mosterd koken
  2. Laat de gelatine in het water weken
  3. Doe de gelatine door de bouillon
  4. De bouillon laten afkoelen in de koelkast
  5. Haal het velletje van de droge worst
  6. Snij de worst in stukken van 4 cm en prik de worst op de saté prikker
  7. Als de mosterd gelei vloeibaar is de lolly erdoor halen
  8. Koud laten worden en door de bieslook halen

De lolly: Haal het velletje van de droge worst. Snij de worst in stukken van 4 cm en prik de sateprikker erin. Als de mosterdgelei nog net vloeibaar is de lolly er doorheen halen. Koud laten worden en door de fijne bieslook rollen.

Wat heb je nodig?

  • 8 eetlepels mosterd
  • 1/4 liter bouillon
  • 5 blaadjes gelatine
  • 1 grote droge worst
  • 100 gram verse bieslook
  • 10 stevige satestokjes