Biologisch van Weidenaar

In 2010 zijn we begonnen met het op de markt brengen van enkele biologische droge worsten; salami, chorizo en natuurlijk Friese droge worst. De markt hiervoor groeide gestaag bij natuurvoedingswinkels en inmiddels hebben Marqt en Deen supermarkten de biologische droge worst in de winkels liggen.

weidenaar-biologisch-vlees-tmb-1400

De afgelopen jaren is de biologische markt steeds meer in de schijnwerpers gekomen en is biologisch voedsel steeds vaker een onderdeel van het eten bij mensen op tafel. Mede daarom is Weidenaar gestart met de productie en verkoop van biologische vlees producten. Deze producten worden onder private label (3 huismerken) op de markt gebracht bij diverse retailers. Het assortiment is heel divers.

Een greep uit het assortiment: biefstuk, speklap kerrie, slavink, zigeuner gehaktschnitzels, rookworst, rundergehakt, kipfilet etc. Op dit moment bestaat bijna de helft van de productie van vers vlees bij het familiebedrijf uit het maken van de biologische producten voor de Nederlandse markt. Weidenaar is van plan zich hier de komende jaren nog verder in te specialiseren.

keep-biologisch_weidenaar