Duurzaam succes in Dokkum

Met op ambachtelijke, verantwoorde en duurzame wijze geproduceerde regionale en landelijke worst -en vleesspecialiteiten voor retail en horeca geniet Weidenaar landelijke bekendheid. 

Lees hier het hele artikel uit het november nummer van Meat&Co: Download de pdf

We praten thuis weer over andere dingen

Artikel: FORUM #20/01.11.12

Wini Weidenaar koos voor haar eigen koers en een eigen bedrijf. De kans om aandeelhouder te worden in de ouderlijke worstmakerij liet ze er voor schieten. Haar moeder Tiny had daar snel vrede mee. ‘Ik ben ontzettend trots op haar.We hadden Wini twee jaar bedenktijd gegeven om te bepalen of zij onze aandelen in het bedrijf wilde overnemen. Toen het zover was, zei ze dat het haar ding niet was. Ze wilde wel blijven meewerken in het bedrijf, maar niet als aandeelhouder’. Download de pdf

Tekst: Frank den Hoed | Foto’s: Ton Poortvliet, familie Weidenaar

Familiebedrijf Weidenaar bokaal succesvol verdedigd op Slavakto 2012

Op de Slavakto in Utrecht is familiebedrijf Weidenaar opnieuw Nederlands kampioen geworden in de categorie verduurzaamde droge worst. In 2009 werd het bedrijf al kampioen in deze zelfde categorie en dit jaar is de titel, welke eens in de drie jaar wordt uitgereikt, met succes verdedigd. Directeur Lieuwe Weidenaar nam de bokaal in ontvangst.

top Lees meer...

Spaar voor de Wossie sleutelhanger!

Vorig jaar september heb je al kennisgemaakt met onze Wossie. Weet je nog? Wossie op die leuke kleurplaten! Nu kun je sparen voor de Wossie sleutelhanger! Een heerlijk zacht rood knuffeltje met een blauw slapje.

top Lees meer...

LEUK OF LEKKER? DEEL HET EN VOLG ONS!
Kampioen 22 mei 2014 - Kampioen Friese droge worst tijdens vakbeurs